Frozen yoghurt – perfekt i sommarvärmen

frozenyoghurtNär jag såg boken ”Frozen Yogurt” ligga på köksbordet blev jag nyfiken på den. Jag har hört mycket om Frozen Yogurt och sett många bilder på instagram. Jag öppnade boken och såg några recept som jag ville testa direkt. Ett av dem var Frozen Yogurt kola med churros, om man är en churros-älskare som jag är detta receptet som handen i handsken. Ett annat recept var Frozen Yogurt med kakdeg.

Jag kollade igen i boken noggrannare lite senare och jag blev mer och mer upprymd. Författarna Constance och Mathilde Lorenzi har verkligen tänkt på allt. Det finns recept till olika toppingar, såser och såklart till olika smaker på Frozen Yogurt! I boken finns det också recept på kakor och desserter med yogurt i, milkshakes och massa annat roligt! Ett annat plus med Frozen Yogurt som både Constance och Mathilde påpekar är att det är kalorisnålt så man kan äta hinkvis varje dag!

Frozen Yoghurt är utgiven av Pagina Förlags AB 2014.

Print Friendly

, , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar