Tag Archives | Jennie Benjaminsson

Ricottafyllda auberginerullar i tomatsås

Det här är verkligen en älskad rulle! En vegetarisk och matig godbit som passar utmärkt på buffébordet men också som ensam stjärna tillsammans med nykokt pasta, ett bröd att suga upp tomatsåsen med, en god sallad och en flaska rödvin. 12 bufféportioner 6 auberginer 1/2 tsk + 1 tsk salt 1 gul lök 4 stora […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Garanterad succé: lyxig fläskfilégratäng

Fläskfilégratäng med rödvin, svamp och parmesanost är en festrätt med allt av det goda. Gratängen passar både till vardags- och festbjudningar. Receptet är för 12 personer men går lätt att både halvera och dubbla. 12 portioner 3 fläskfiléer (ca 1,7 kg) 2 stora purjolökar ca 50 g smör till stekningen ca 1+1+1 tsk salt 1+1 tsk grovmalen […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Så fixar du festen

All inspiration för att fixa festen! Det är roligt att få duka upp ett dignande bord och äta tillsammans med familj och vänner, eller hur? Och det finns alltid en anledning till att ställa till med fest. Vi har tidigare skrivit om hur du kan minska prestationsångesten genom enkel festplanering i En rolig fest förlänger livet. […]

Läs mer Kommentarer { 0 }