Pizza på blomkålsbotten med zucchini, champinjoner och oliver är en riktig LCHF-pizza Systrarna Eisenman, som komponerat den här ljuvliga pizzan, är inte vegetarianer och de är varken glutenintoleranta eller äter LCHF-kost. Men de älskar den här pizzan ändå – toppad med grönsaker och med en botten gjord på blomkål i stället för klassisk pizzadeg. Den […]
Tag Archives | champinjoner
Pasta Rosso med vitlöksfrästa champinjoner
Pasta Rosso med vitlöksfrästa champinjoner Ingredienserna i detta recept på pasta rosso med vitlöksfrästa champinjoner ser kanske inte mycket ut för världen, men prova, det blir godare än du kan ana. En riktigt lättlagad vegetarisk rätt som går hem i hela familjen. 4 portioner 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 5 morötter (400 g) rapsolja att […]
Frukost för den hungrige
Vem kan motstå en engelsk frukost? Den engelska frukosten verkar vara det som de flesta svenskar älskar mest. Folk som aldrig får i sig mer än en kopp kaffe och en brödkant till frukost, sätter sig på englandssemestern lyckligt ner med en ”full english breakfast”. På tallriken trängs vanligen ägg, bacon, champinjoner, tomater, stekt bröd […]
Toast med smörstekta champinjoner
Ingredienser till 4 personer 400 gr champinjoner 2 rostade skivor vitt bröd (1 hackad vitlöksklyfta) salt och peppar Skiva champinjonerna. Stek dem i rikligt med smör. Om man önskar variera toasten kan man steka champinjonerna med en klyfta hackad vitlök. Salta och peppra. Rosta de två brödskivorna. Dela dem på tvären. Skeda över de stekta […]
- Rödbetssnurror – perfekt på utflykten 1 januari, 2024
- Vem kan motstå pilgrimsmusslor? 28 december, 2023
- Halstrad gös med inkokta primörer à la grecque 28 december, 2023
- Råstekt hummerstjärt en riktigt lyxig förrätt 25 december, 2023
- Börja dagen med danska tebröd 14 december, 2023
- Vi firar våffeldagen – vinn ett våffeljärn! 6 mars, 2015
- Världens godaste knäckebröd? 20 september, 2013
- Grattis! Du vann ”Soppa med tillbehör”! 20 november, 2013
- Vinn boken Veckans favoriter! 17 oktober, 2014
- Saffran- och koriandersnaps 30 november, 2013
- Martin Gustafsson: Tack för receptet - Ta mindre smör och jäst ...
- Cecilia Azelius: Hej Clara Lisa Förare Winbladh använder 1 1/2 bu...
- Clara Åhlvik: Fråga - är det en och en halv burk sötad konden...
- Andreas: Detta är en fantastisk efterrätt! Har ännu bara...
- Pernilla Jonsson: Hej Marina, vad vill du veta mer om? :) Hjälper d...