Närproducerat kött av högsta kvalitet – Smak för kött!

Logo_stående_239x300pxVälkommen till Smak för kött som är en annorlunda köttbutik. Vi erbjuder närproducerat kött av högsta kvalitet (nöt, fläsk, lamm,vilt, ungtupp och fina charkprodukter). Beställ i lugn och ro på nätet och vi levererar direkt hem till dig som bor i Lund. Läs mer och tipsa alla matintresserade vänner i Lund!

Med tanke på den intensiva debatten om danska grisar och djurhållning i största allmänhet kan man ju fråga som om hoppet är ute för sund djurhållning och bra kött? Bryr sig inte svenskarna om hur djuren föds upp? Är priset allt?

I vårt arbete på Smak för mat har vi kommit i kontakt med ett flertal lokala matproducenter. Många är så småskaliga att de är ointressanta för de stora livsmedelskedjorna. Men bra kött finns och det finns goda alternativ till industriell djurproduktion. Vi är övertygade om att den svenske konsumenten faktiskt bryr sig. För det är bara så att kött från djur som levt under drägliga förhållanden smakar bättre. Dessutom kan du äta med gott samvete. Kostar det mer? Ja, och det ska det göra.

På Smak för kött erbjuder vi närproducerat kött av yppersta klass. Har du till exempel inte smakat Angus nötkött så har du verkligen någonting att se fram emot! Det kött vi säljer kommer från djur som fötts upp och slaktats under värdiga förhållanden.

Vår idé är lite annorlunda; ingen butikslokal eller något lager. Vi kan därför erbjuda produkter av högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Du beställer på vår webbsida och vi levererar en gång i veckan. Hos oss kan du köpa

  • Angus, nötkreatur, som lever utomhus hela sitt vuxna liv (som har det så bra att de kommer när bonden visslar på dem!)
  • Grisar som lever under betydligt bättre förhållanden än vad den svenska grisnäringen föreskriver
  • Fågelkött från ungtuppar som slaktas vid en högre ålder än kycklingar och med en uppfödningen som är långt ifrån den konventionella fågeluppfödningen. Resultatet är ett mört och saftigt kött utan tillsatt vatten.
  • Lammkött från lamm som är gräsuppfödda och lever ute året om (förutom när de ska lamma).
  • Vilt och fågel som kanske lever det allra mest naturliga livet.

Så hoppet är inte ute. Välkommen till Smak för kött. Länge leve det sunda goda köttet!

Print Friendly

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera