Tag Archives | Tom Sjöstedt

Råstekt hummerstjärt en riktigt lyxig förrätt

Råstekt hummerstjärt med kryddig hummerkräm och hummerskum, det låter inte illa! Varför inte göra denna anrättning som förrätt på Nyårsafton? Receptet kommer från Tom Sjöstedt och Daniel Räms kokbok Lilla Ego (Norstedts, 2016). Råstekt hummer är det enda riktigt goda sättet att servera hummer på enligt dessa två stjärnkockar. Observera att du måste påbörja tillagningen av hummerskummet dagen innan rätten […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Lilla Ego

Jag sitter med Tom Sjöstedt och Daniel Räms kokbok Lilla Ego, (Norstedts, 2016) i handen och blir lite bedrövad. Hur så undrar du kanske, är boken så dålig? Inte alls, tvärtom. Boken får mig att vilja besöka deras restaurang Lilla Ego redan ikväll. Men restaurangen ligger i Stockholm och jag bor i Lund. Det är flera […]

Läs mer Kommentarer { 0 }