Tag Archives | salmalax

Grillad salmalax med ugnsbakad sparris

Lax och sparris är en tilltalande kombination och om du väljer att använda salmalax kan jag lova att gommen kommer att tacka dig! Läs gärna mer om salmalax på Salmalax – något utöver det vanliga. Förberedelsetid : 15 min. 4 personer Ingredienser 600 g salmalax 1 knippe sparris, vit eller grön 1 dl olivolja 1⁄2 […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Salmalax med picklade grönsaker

En lättlagad rätt med ljuvlig salmalax! Här serveras den med picklade grönsaker och smetana. Är du nyfiken på att veta varför salmalax är så extraordinär så läs mer på Salmalax – något utöver det vanliga. Förberedelsetid : 15 min. 4 personer Ingredienser 600 g salmalax 1 msk socker 1 msk ättika 1 msk smör blandade […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Salmalax – något utöver det vanliga

Jag säger bara salmalax! Visst är det roligt när det dyker upp nya produkter. Nu är visserligen inte lax någonting nytt men salmalax är trevlig nyhet i fiskdisken och verkligen något utöver det vanliga. Den valdes förresten till Årets produkt 2013 på Dagligvarugalan. Vad är då Salmalax och vad är så märkvärdigt med den? Jo, […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Marinerad lax med betor & senapskräm

Marinerad lax som smälter i munnen – en garanterad succé på julbordet. Ett roligt och lite annorlunda recept av Louise Johansson. En rätt som förtjänar att stå mitt på bordet. 8 portioner 600 g skinnfri salmalax, mittbiten 3 betor, gärna i olika färger (t ex gul-, röd- och polkafärgad) ½ dl koncentrerad äppeljuice 1 citron, […]

Läs mer Kommentarer { 0 }