Tag Archives | pizza – grilla grädda njut!

Pizza för getostälskaren

Pizza med karamelliserad rödlök, getost och honung kommer att blir din nya favorit bland pizzor om du är en äkta getostälskare. Receptet är hämtat från Lena Söderströms kokbok PIZZA – Grädda, grilla, njut! (Bokförlaget Semic, 2014). Ingredienser till 4 pizzor 1 bit klassisk pizzadeg Topping 3 dl riven ost karamelliserad rödlök 4 skivor getost, ca 1 cm tjocka 3-4 […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Pizza som dessert?

Kan man verkligen servera pizza som dessert? Ställ frågan till Lena Söderström, som skrivit boken PIZZA – Grädda, grilla, njut! (Bokförlaget Semic, 2014) och hon kommer att svara ABSOLUT! Om du tycker om jordnötter så kan vi varmt rekommendera denna pizza: jordnötspizza med chokladsås och kolasås. ”Tunn spröd pizzabotten, salta jordnötter, choklad och kola, grymt gott med […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Conepizza – en trendig nyhet!

Detta recept på conepizza kommer från Lena Söderströms nya kokbok Pizza – grädda, grilla, njut! (bokförlaget Semic, 2014). I väntan på att conepizzatrenden slår på allvar här hemma kan vi göra våra conepizzor av vanliga tortillabröd. Men vänta och se – snart kommer särskilda bakmaskiner hit som förvandlar vanliga pizzadegar till cones! Conepizza 4 stora tortillabröd […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Allt för pizzaälskaren

Vad är det vi vill ha när vi köper nya kokböcker? Svaret är nog väldigt ofta inspiration. Det är så otroligt lätt att fastna i gamla invanda spår, inte minst de dagar man inte riktigt orkar ta itu med matlagningen. Ska vi äta pasta till middag så väljer vi mellan några favoriter. Vankas det kött, allt som […]

Läs mer Kommentarer { 0 }