I septembernumret av LCHF-tidningen Matkärlek kan du läsa ett reportage om vår verksamhet på Smak för kött, missa inte detta! Läs delar av reportaget här.
Tag Archives | Matkärlek
Pippi på kyckling – Poulet au four
Poulet au four Helstekt kyckling är bland det godaste kokboksförfattaren Anne Aobadia vet. Det smakar söndagsmiddag utan att man behöver anstränga sig och sköter sig själv i ugnen. Ju större fågel desto bättre. 6 portioner 1 stor gårdskyckling på minst 1 ½ – 2 kg salt, peppar Mapuche Fire (Herbaria) 100 g smör 1 citron, […]
Pajernas paj med spenat och chèvre
Anne Aobadia bjuder på finfin smakkombo – paj med spenat och chèvre! Spenat är en supergrönsak som är rik på smak och nyttigheter. Väldigt gott till ägg och getost! 6 portioner Pajbotten 3 dl mandelmjöl ½ dl skalade sesamfrön 1 msk kruskakli 1 msk psylliumfröskal, malda ½ tsk salt 40 g smör 1 ägg Äggstanning […]
Auberginegratäng
Gillar du Janssons frestelse kommer du att bli salig när du sätter tänderna i Anne Aobadias auberginegratäng med lök och fetaost! Slår även en vanlig potatisgratäng. 4-6 portioner 2 auberginer, 800 g 3-4 gula lökar 2 msk olivolja eller smör till stekning 1 paket fetaost, 150 g 1 tsk mynta, torkad 1/2 dl persilja, finhackad […]
Snöade in på LCHF av en slump
Det är inte varje dag man får göra ogenerad reklam för sin kokbok! Jag passar på när Smak för mat ber mig att skriva om ”Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF”. Det är mitt förstlingsverk som kokboksförfattare. Trots att jag lagat mat sedan barnsben och brukar beskriva mig själv som en passionerad hemmakock […]
- Rödbetssnurror – perfekt på utflykten 1 januari, 2024
- Vem kan motstå pilgrimsmusslor? 28 december, 2023
- Halstrad gös med inkokta primörer à la grecque 28 december, 2023
- Råstekt hummerstjärt en riktigt lyxig förrätt 25 december, 2023
- Börja dagen med danska tebröd 14 december, 2023
- Vi firar våffeldagen – vinn ett våffeljärn! 6 mars, 2015
- Världens godaste knäckebröd? 20 september, 2013
- Grattis! Du vann ”Soppa med tillbehör”! 20 november, 2013
- Vinn boken Veckans favoriter! 17 oktober, 2014
- Saffran- och koriandersnaps 30 november, 2013
- Martin Gustafsson: Tack för receptet - Ta mindre smör och jäst ...
- Cecilia Azelius: Hej Clara Lisa Förare Winbladh använder 1 1/2 bu...
- Clara Åhlvik: Fråga - är det en och en halv burk sötad konden...
- Andreas: Detta är en fantastisk efterrätt! Har ännu bara...
- Pernilla Jonsson: Hej Marina, vad vill du veta mer om? :) Hjälper d...