Tag Archives | majonnäs

Krämig äppelsås som passar till mycket

Äpplen är kanske inte det första man tänker på när man ska göra sås, men det är en frisk ingrediens som ger lite tuggmotstånd i såsen. Prova gärna att servera äppelsås till kyckling, lax eller fläskfilé. Den krämiga såsen passar till det mesta. Recept är skapat av kockarna på Café & Restaurang Kärnhuset; Mattias Skoglund […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Inkokt sommarlax med dillmajonnäs

En riktig svensk klassiker som passar perfekt till buffébordet. Passa på att njuta av den härliga fänkålen som har högsäsong juli till september. Portioner: 4 Inkokt lax 800 g laxfilé 1 liter vatten 6 lagerblad 10 svartpepparkorn 1 msk sötning (kan uteslutas) 1 tsk salt 2 tsk ättika, 24 % 1 fänkålshuvud 2 rödlökar 1 knippe […]

Läs mer Kommentarer { 0 }