Tag Archives | Kristina Gustafsson & Davide Del Gatto

Supersallad med confiterad lax & grapefrukt

Från Kristina Gustafsson & Davide Del Gatto kokbok Supersallad, smakrik och säsongsanpassad (Norsteds, 2017) kommer detta recept på en sallad bestående av confiterad lax, sockerärter, rosa grapefrukt, haricots verts och vallmofrön. Läs mer om boken och författarnas matstånd Savage Salads här på Smak för mat. Confitering är en matlagningsmetod som innebär att man långsamt kokar kött eller i fisk i fett. […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Supersallader från Savage Salads

Kristina Gustafsson & Davide Del Gatto driver sedan några år matståndet Savage Salads i Soho, London. De brinner båda för lite mer hälsosam mat, men vill visa att det inte behöver vara tråkigt bara för det. Med olika bakgrund, Davide kommer från Italien och Kristina från Sverige, experimenterar de med de smaker de vuxit upp […]

Läs mer Kommentarer { 0 }