Har du inte hunnit köpa alla julklappar ännu? Här kommer några riktigt bra, ganska olika kokböcker som vi kan rekommendera. För alla behöver vi väl lite ny inspiration i köket emellanåt. Nidal Kersh är författarare, krögare, entreprenör och streetfoodaktivist. Han driver Falafelbaren på Södermalm i Stockholm och är grundare till Street Food Stockholm. Utöver det så […]
Tag Archives | julklappstips
Julklappstips i november?
Julklappstips redan i november? Nu har de fått fnatt på Smak för mat tänker du kanske. Men många har vi väl ambitionen att i år ska jag börja köpa julklapparna i tid, och dessutom så rusar tiden bara iväg. Innan man vet order av så är det bara en vecka kvar till jul. Så för […]
Julklappstips
Nu närmar sig julafton med stormsteg. Har du ännu inte köpt alla julklappar så kommer här några julklappstips på kokböcker att ge bort. Det är tre fantastiska men väldigt olika böcker. Fisk & skaldjur av Tommy Myllymäki (Natur & Kultur, 2015). Fisk & skaldjur är boken för dig som vill lära dig att göra mer varierande […]
Julklappstips
Vet du vad du ska ge dina nära och kära i julklapp i år? Om inte så kommer här några julklappstips. Något som jag alltid tycker är trevligt såväl att ge bort som att få är böcker av alla de slag, och då inte minst kokböcker. För den countryfrälste som tycker om amerikansk mat måste […]
- Rödbetssnurror – perfekt på utflykten 1 januari, 2024
- Vem kan motstå pilgrimsmusslor? 28 december, 2023
- Halstrad gös med inkokta primörer à la grecque 28 december, 2023
- Råstekt hummerstjärt en riktigt lyxig förrätt 25 december, 2023
- Börja dagen med danska tebröd 14 december, 2023
- Vi firar våffeldagen – vinn ett våffeljärn! 6 mars, 2015
- Världens godaste knäckebröd? 20 september, 2013
- Grattis! Du vann ”Soppa med tillbehör”! 20 november, 2013
- Vinn boken Veckans favoriter! 17 oktober, 2014
- Saffran- och koriandersnaps 30 november, 2013
- Martin Gustafsson: Tack för receptet - Ta mindre smör och jäst ...
- Cecilia Azelius: Hej Clara Lisa Förare Winbladh använder 1 1/2 bu...
- Clara Åhlvik: Fråga - är det en och en halv burk sötad konden...
- Andreas: Detta är en fantastisk efterrätt! Har ännu bara...
- Pernilla Jonsson: Hej Marina, vad vill du veta mer om? :) Hjälper d...