Barbecue på hel entrecôte är både enkelt och gott att bjuda på. Det vet bland annat Jens Linder och Johanna Westman som lagar helstek entrecôte i boken Semester. Det finns i huvudsak två sätt att grilla. Det första är att grilla på direkt värme. Alltså att lägga maten över glöden så att den får en […]
Tag Archives | Johanna Westman

Melon- och fetaostsallad
Melon- och fetaostsallad med citronvinägrett är en riktigt frisk och fräsch sommarsallad. Dessutom är den extremt lättlagad! 4 portioner ½ vattenmelon i tärningar 200 g fetaost i tärningar 1 skalad gurka i tärningar hackade myntablad till garnering Citronvinägrett 4 msk olivolja rivet skal och saft från 1 citron ½ finhackad röd chili 1 msk finhackad […]

Sommarens drink – Strawberry crush
Strawberry crush är en drink på färska jordgubbar med massor av is. Det är den bästa starten på en sommarfest en solig dag. Självklart kan du servera den i glas också men en burk är ett trevligt och snyggt alternativ, tycker Jens Linder och Johanna Westman som komponerat drinken. 1 drink 2 jordgubbar 3 basilika- […]

All inspiration till sommarens semstermat
Lagom till semestern har det kommit två fullmatade kokböcker med sommarmat, Semester av Jens Linder och Johanna Westman (2014, Bonnier Fakta) och Sommarmat från Arla köket (2014, Bonnier Fakta). Ett välkommet tillskott för oss som tycker att det är roligt att planera och laga mat under semestern då vi har extra tid att botanisera bland […]
-
Räkor, räkor, räkor… 5 februari, 2019
-
Världens bästa fläsksida 17 januari, 2019
-
Fantastisk fiskbiffar 16 januari, 2019
-
Lättlagad svamplasagne 11 december, 2018
-
Inspiration till julbaket 10 december, 2018
-
Vi firar våffeldagen – vinn ett våffeljärn! 6 mars, 2015
-
Världens godaste knäckebröd? 20 september, 2013
-
Vinn boken Veckans favoriter! 17 oktober, 2014
-
Grattis! Du vann ”Soppa med tillbehör”! 20 november, 2013
-
Rabarbersnaps – en primör på flaska 8 juni, 2013
-
Martin Gustafsson: Tack för receptet - Ta mindre smör och jäst ...
-
Cecilia Azelius: Hej Clara Lisa Förare Winbladh använder 1 1/2 bu...
-
Clara Åhlvik: Fråga - är det en och en halv burk sötad konden...
-
Andreas: Detta är en fantastisk efterrätt! Har ännu bara...
-
Pernilla Jonsson: Hej Marina, vad vill du veta mer om? :) Hjälper d...