Tag Archives | Jill Johnson

Cowboy kisses

Ett lättlagat men ack så gott drinktillbehör – cowboy kisses. Receptet är hämtat ur Jill Johnsons bok Country Cooking med Jill i Nashville, (Massolit förlag, 2014).   6-8 portioner 20 ekologiska jätteräkor 5 skivor bacon 2–3 chilifrukter olivolja flingsalt och nymalen svartpeppar efter smak Skala räkorna om de inte redan är skalade. Dela baconet först rakt av på mitten […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Fläskkarré i lergryta

Claypot Pork with Dried Fruits – fläskkarré med torkad frukt i lergryta. Ett härligt recept hämtat från Jill Johnsons bok Country Cooking med Jill i Nashville, (Massolit förlag, 2014). Jills egna ord om denna rätt: Lergrytan är gravt underskattad. Ibland kör jag långkok och slänger in mat på kvällen och rätten är färdig nästa dag. Sedan […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Tortilla Soup with Chicken

Denna läckra soppa är hämtad från Jill Johnsons kokbok Country Cooking med Jill i Nashville. Och visst märker man de amerikanska influenserna i hennes recept. Inspiration till receptet kommer mycket riktigt också från countryns huvudstad Nashville. Jills egna ord om soppan: ”Det godaste jag ätit i hela mitt liv var en tortilla soup på Green Hills […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Julklappstips

Vet du vad du ska ge dina nära och kära i julklapp i år? Om inte så kommer här några julklappstips. Något som jag alltid tycker är trevligt såväl att ge bort som att få är böcker av alla de slag, och då inte minst kokböcker. För den countryfrälste som tycker om amerikansk mat måste […]

Läs mer Kommentarer { 0 }