Tag Archives | Green Kitchen Travels

Förgyll helgen med en mexikansk frukostsallad

Nu när höstmörkret kryper på är det läge att förgylla helgfrukostarna med lite matigare alternativ. David Frenkiel och Luise Vindahl berättar i sin kokbok Green Kitchen Travels (Norsteds förlag, 2015) om alla underbara frukostar de ätit i Mexiko. Här är deras på variant på en mexikansk frukostsallad som har en fin balans mellan söt mango, salta bönor, krämig avokado, lättstekta ägg, […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Green Kitchen Travels

Är du intresserad av vegetarisk mat, gärna med inspiration från världens alla hörn? Då är detta boken för dig, Green Kitchen Travels av David Frenkiel och Luise Vindahl (Norstedts förlag, 2015). Deras matfilosofi – att maten ska var nyttig, naturlig och grön genomsyrar hela boken. Många av recepten är veganska och glutenfria även om de […]

Läs mer Kommentarer { 0 }