Tag Archives | Glöggboken

Fetaostfyllda dadlar

Fetaostfyllda dadlar är ett riktigt gott tilltugg så här i juletider. Fetaosten och rosépepparna bryter fint mot den söta frukten. Prova det gärna till glögg med saffran och clementiner. Ingredienser: ca 25 dadlar rosépeppar 100 g fetaost 1 msk matlagningsyoghurt balsamvinäger salt och peppar Gör så här: 1. Ta ut kärnorna ur dadlarna genom att […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

En värmande glögg lika vacker som god

Glögg är en självklar del av det svenska julfirandet, liksom adventsljus, pepparkakor och sill. Dessutom är det oerhört sympatiskt med något som är riktigt säsongsbetonat. För vem skulle få för sig att dricka glögg vid valborgmässoafton eller till kräftorna? Det finns en mängd olika sorters glögg (sök på glögg på systembolaget.se och du får 87 […]

Läs mer Kommentarer { 0 }