Tag Archives | dijonsenap

Potatissallad är det perfekta tillbehöret

Krämig potatissallad med yoghurt, kapris och dijonsenap är ett suveränt tillbehör på buffébordet! Den här goda varianten har Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos komponerat. Receptet är för 12 personer men går lätt att halvera eller dubbla. 12 portioner 2 kg små delikatesspotatisar 1 gul lök 1/2 kruka bladpersilja 1 dl små kapris 1 dl majonnäs 1 […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Ceasarsallad i ny tappning

Ceasarsallad med grönkål och hemgjord dressing är kanske inte det första man förväntar sig att hitta i festfixaren Linnéa Johanssons inspirationsbok Recept från sena kvällar i New York. Men den New York-baserade festfixaren, som under många år har ordnat middagar och fester för amerikanska kändisar, har många strängar på sin lyra. Jag föll pladask för […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Vågar du? Kalvnjure i fransk senapssås

Det är få maträtter som väcker sådana känslor som inälvsmat. Konstigt, tycker jag. Det är ju bara ytterligare en del av djuret och varför är det underligare att äta än kotlett eller filé? En orsak till att många rynkar på näsan inför njure och annan inälvsmat är säkert för att det påminner människor om varifrån […]

Läs mer Kommentarer { 0 }