Tag Archives | Daniel Räms

Råstekt hummerstjärt en riktigt lyxig förrätt

Råstekt hummerstjärt med kryddig hummerkräm och hummerskum, det låter inte illa! Varför inte laga denna anrättning som förrätt på Nyårsafton? Tänk på att du måste påbörja tillagningen av hummerskummet dagen innan rätten ska serveras. Kokt hummer är inte speciellt jättegott, det är majonnäsen till som är god och det behövs generösa mängder majonnäs för att […]

Läs mer Kommentarer { 0 }

Lilla Ego

Jag sitter med Tom Sjöstedt och Daniel Räms kokbok Lilla Ego, (Norstedts, 2016) i handen och blir lite bedrövad. Hur så undrar du kanske, är boken så dålig? Inte alls, tvärtom. Boken får mig att vilja besöka deras restaurang Lilla Ego redan ikväll. Men restaurangen ligger i Stockholm och jag bor i Lund. Det är flera […]

Läs mer Kommentarer { 0 }